U bent niet ingelogd.Hoe zoek je een model?
Blader rechts door de mappenstructuur of zoek op referentiecode of trefwoord. Klik vervolgens op het bestand om dit te downloaden. De handleiding vind je hier. In de FAQ vind je handige tips.Gebruik PG optimaal, gebruik de intelligente modellen
Veel van onze intelligente modellen zijn ook ‘intelligent’ te benaderen via de door RO-iT ontwikkelde intelligentie-tool. Met deze intelligente modellen genereer je de tekst voor notariële akten in veel minder tijd, door antwoord te geven op vragen in een taakvenster op het scherm.

Het installeren van de invoegtoepassing op jouw systeem waarmee je met onze modellen intelligent kunt werken kost nauwelijks moeite. Klik hier voor meer info.
De laatste update van de intelligentie-tool dateert van 1 maart 2023.

Veel meer omzet per dossier
Iedereen doet het, alleen de notaris moet het! Gebruik de wettelijke Belehrungspflicht als een hulpmiddel om meer omzet uit je dossiers te halen. Hoe? Laat ons jou hierbij helpen met intakeoptimalisatie, lees hier hoe.

Gratis alle PE-punten
Voor alle kantoorgenoten van onze Advanced abonnees bieden wij gratis Master Classes aan, zowel fysiek in Vianen als on demand. Klik hier voor het programma.

Consultants Praktijkontwikkeling
Onze Consultants Praktijkontwikkeling helpen je graag verder met het ontwikkelen van je business. Advies nodig? Maak een afspraak via 026-3791912 of mail ons.

Instellingen wijzigen en subaccounts aanmaken
Onder het instellingen menu kan de hoofdaccounthouder de gegevens wijzigen en de subaccounts beheren van degenen die binnen jouw organisatie gebruik mogen maken van PG.

Meer informatie
Stuur ons een e-mail of bel ons op 026-3791912 voor vragen, opmerkingen en suggesties voor verbetering of bezoek onze website.

Registreren
Voordat je gebruik kunt maken van deze site dien jij je te registreren.

Klik hier om je te registreren..


Ben je al een geregistreerd gebruiker?

Klik hier om in te loggen..